KIRIKKALE / YAHŞİHAN - Şehit Ahmet Sandalcı Anadolu Lisesi

Nis

Yahşihan İlçe Müftümüz Sayın Hasan Kılıç okulumuzda "Kudüs" konulu seminer verdi.

Nis

ABC Kırıkkale ABC eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Harun Güleç ve okul müdürleri okulumuzu ziyaret etti. Kırıkkale ABC eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Harun Güleç ve kuruma bağlı okul müdürleri Necati Bayrakçı, Hüseyin Kelkit ve Ali Cem Kapkıner okulumuzu ziyaret etti.

Nis

Türkiye Entelektüel Oyunları Liseler arası bilgi yarışması il finali Kırıkkale Lisesinde yapıldı.

Nis

Okul sporları kapsamında yapılan Bocce müsabakalarında okulumuz kız takımı il ikincisi olmuştur. Öğrencilerimizi ve beden eğitimi öğretmenimiz Zeynep Doğan'ı tebrik ederiz.

Nis

Dilimizin Zenginlikleri kapsamında kapsamında bazı kelimeleri ihtiva eden pano hazırladık.

Nis

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında öğrencilerimiz Kutadgu Bilig panosu düzenledi.

Mrt

Şehit Ahmet Sandalcı Anadolu Lİsesi öğretmenleri ve yöneticileri olarak okulumuzda iftar yemeği gerçekleştirdik.

Mrt

Okulumuz öğrencilerinden Elif Narin Atletizm yarışmasında Türkiye 5.si oldu.

Münazara Yarışmasında Dereceye Giren Öğrencilerimiz Plaketle Ödüllendirildi

Mrt

Okulumuz Şehit Ahmet Sandalcı Anadolu Lisesinde "Gıda Okuryazarlığı" semineri verildi.

Mrt

"Kitap Seni Çağırıyor" Projesi kapsamında öğrencimiz Ülkü Katkıcı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce ödüllendirildi.

Mrt

İlçe Tarım Müdürlüğü yetkilileri okulumuzda "Gıda Güvenilirliği" ile ilgili  bir seminer verdi.

Mrt

On Bir Ayın Sultanı Ramazanı Hafızlarda Canlı Tutmak İçin 10-B sınıfı Bir Etkinlik Düzenledi.

Mrt

18 Mart Çanakkale Savaşları Münasebetiyle İlçe Müftülüğümüzce Yapılan Resim Yarışmasında 3. Olduk.

Mrt

Dünya Pİ Günü dolayısıyla dikkat çekici çeşitli pano hazırladık.